Experimentaţi RX 60 de secunde

Profitati la maxim de timpul Dumneavoastra.Noul STILL RX60.

Fii confortabil în noul STILL RX 60 și pregătește-te să-ţi simţi inima alergând cu emoţie de îndată ce ceasul începe să bată. Având în vedere că intralogistica proceselor este tratată acum în secunde, aveţi nevoie de campionul nostru de acceleraţie care să vă ajute să vă salvaţi timpul preţios. Încă din primul moment, sunteţi sigur că veţi găsi echilibrul perfect de putere, ergonomie, manevrabilitate și electrizare a eficienţei energetice. RX 60-25 / 35 nu este doar un mare performer, ci este unul dintre cele mai bune din clasa sa: deplasaţi 258 de tone în doar 3600 de secunde folosind acest stivuitor electric. Bucuraţi-vă de libertatea oferită de gama de top pentru încărcarea bateriei, în timp ce încărcaţi paleţii timp de 32.400 de secunde, fără a fi necesar să vă opriţi pentru a fi reîncărcată. Simţiţi-vă confortabil în cel mai bună post de lucru pe care vi-l puteţi imagina, inclusiv elemente de control perfect aranjate, spaţiu maxim pentru picioare, o vedere impresionantă pe tot parcursul și computerul unic de bord STILL Easy Control. Cu acest echipament, sunteţi la un singur clic distanţă de funcţiile preferate de performanţă și puteţi vedea întotdeauna toate datele de performanţă relevante dintr-o privire. Este timpul să stabiliţi noi standarde: experimentaţi acum RX 60 de secunde!

  • Performanţă excepţională: cea mai mare performanţă de manipulare din clasa sa

  • Disponibilitate maximă: cea mai mare gamă cu o încărcare a bateriei

  • Cel mai bun loc de muncă: cabină spaţioasă cu computer de bord STILL Easy Control
Titlu*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acceleratorul - E timpul pentru un nou campion


Performanţă

Cea mai mare performanţă din toate timpurile.

Ai multe in responsabilitatea ta? Este timpul să nu mai pierzi timpul! Nici un alt stivuitor nu vă va permite să mutaţi mai multe mărfuri în mai puţin timp. Noul RX 60 este stivuitorul cu cele mai mari performanţe de manipulare din clasa sa. Indiferent dacă aveţi nevoie pentru a se deplasa pe verticala sau pe orizontala sau ambele, campionul nostru de acceleraţie vă va ajuta să economisiţi secunde preţioase de fiecare dată când transportaţi un palet. Puteţi controla puterea cu precizie pentru a garanta că puteţi duce mărfurile acolo unde trebuie să fie într-un timp record. Dezvoltat și conceput pentru aplicaţii care necesită să vă gândiţi la planuri mari.

258 tone in 3600 secunde

Cele 3600 de secunde de electrizare în timp ce deplasaţi 258 de tone la 200 de metri distanţă. Experimentează cea mai bună putere de manipulare din această clasă de stivuitoare.

7.4 metri in 11 secunde

Cele 11 secunde de electrificare în timp ce ridicaţi 3,5 tone la o înălţime de 7,4 metri. Pregătește-te pentru a dezlănţui performanţa cu precizie la cel mai înalt nivel.

Sunteţi pregătit pentru performanţe electrizante care nu se bazează pe nici o secundă?

Consultaţi fișa tehnică pentru detalii suplimentare despre toate caracteristicile echipamentului sau organizaţi o convorbire consultativa acum dacă nu puteţi aștepta să încercaţi singur RX 60.

Titlu*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Disponibilitate

Posesorul noului record la îndemână.

Puterea este masă înmulţită cu acceleraţie. Adăugăm rezistenţă pe deasupra! La urma urmei, ce folos ocupă puterea dacă nu te poţi baza pe aceasta pentru întreagul tau schimb? Faceţi-vă confortabil în noul RX 60 și alimentaţi timp de opt ore, fără a fi nevoie să reîncărcaţi, datorită celei mai lungi game per încărcare a bateriei din această clasă. În plus, stivuitorul pornește în modul rapid, în timp ce sunteţi încă pregatit astfel încât să puteţi începe să lucraţi imediat.

Următoarea pauză de încărcare? Nu pentru alte 32.400 de secunde!

Cele 32.400 de secunde electrizante ale utilizării continue fără încărcare. Începeţi cu cea mai lungă gamă de încărcare a bateriei din clasa sa.

Începeţi în 0,5 secunde

O jumătate de secundă electrizantă pe măsură ce noul RX 60 pornește. Puteţi lua stivuitorul în timp ce sunteţi încă pregatit.

Sunteţi pregătit pentru electrizarea disponibilităţii care nu se bazează pe o singură secundă?

Consultaţi fișa tehnică pentru detalii suplimentare despre toate caracteristicile echipamentului sau organizaţi o convorbire consultativa acum dacă nu puteţi aștepta să încercaţi singur RX 60.

Titlu*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ergonomie

Cel mai bun loc de munca - fara discutie.

Titlul spune totul cu adevărat, dar ai încredere în noi atunci când spunem că trebuie să experimentezi asta pentru tine. Cu un spaţiu generos pentru picioare, elemente de control perfect aranjate și o vedere integrală, nici o alta cabină nu este mai bună decât locul de munca al operatorului în noul RX 60. Nu mai vorbim de faptul că aveţi la indemana întotdeauna STILL Easy Control ca un computer de bord inteligent de care în curând nu va veţi putea lipsi.

Confort în spaţiul unei secunde

Secunda ta electrizantă iniţială, care va fi urmată de o întreagă incarcatură. Fii confortabil în cea mai incredibilă staţie de lucru imaginabilă.

Control total TOT timpul.

Secunde electrizante în timp ce utilizaţi computerul de bord STILL Easy Control. Păstraţi controlul deplin, cu alegerea controalelor de performanţă la doar un clic și toate datele relevante ale utilajului disponibile dintr-o singură privire.

Sunteţi pregătit pentru ergonomie electrizanta care nu se bazează pe nici o secundă?

Consultaţi fișa tehnică pentru detalii suplimentare despre toate caracteristicile echipamentului sau organizaţi o convorbire consultativa acum dacă nu puteţi aștepta să încercaţi singur RX 60.

Titlu*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Test independent al stivuitoarelor cu furci

"Depășind barierele performanței"

"Still oferă un stivuitor de primă mână pentru testare, care vă va atrage atenția."

 

„STILL stabilește noi standarde în segmentul stivuitoarelor electrice cu contragreutate, cu modelul cu performanțe ridicate din seria sa RX60. Niciodată până acum, în istoria noastră lungă de testare, nu a fost niciun stivuitor cu acționare electrică atât de productiv.”

 

“Modelul de înaltă performanță din noua serie de la Still accelerează, ridică și se deplasează cu o putere similară cu cea a unui stivuitor diesel cu contragreutate, dar fără a genera zgomotul puternic sau emisiile de gaze caracteristice motoarelor cu combustie.“

 

„Dacă privim durata sa practică de funcționare, stivuitorul testat de noi a rezistat aproape 1,5 zile lucrătoare cu o singură încărcare a bateriei. Durata de funcționare este teoretic nelimitată atunci când bateria litiu-ion este reîncărcată rapid în timpul pauzelor.“

Cel mai bun în clasa stivuitoarelor electrice cu furci în comparație cu:

Stivuitoare electrice cu furci

Stivuitoare diesel cu furci

Stivuitoare cu furci pe gaz


Fotografii ale aplicatiei

Puternic pe rampe

În sus și în jos, la putere maximă? Nimic prea greu pentru RX 60! Cu o sarcină de 2500 kg și o înclinare de 10%, puterea noastră poate conduce 610 m de zece ori într-o oră. Ba mai mult, totul este păstrat la vedere datorită designului sofisticat al noului catarg.

Acasă, în interior și în aer liber

Indiferent dacă este în depozit sau în afară, peste tot impresionează ca un asistent ideal pentru cele mai largi activităţi de transport din toate sectoarele. Datorită capacităţilor ridicate ale bateriei și schimbării laterale a bateriei, RX 60 este potrivit pentru funcţionarea în schimburi multiple.

Precizie până la capăt

Mărfurile sunt depozitate precis, ceea ce este posibil fără efort datorită hidraulicii de înaltă susceptibilitate a camionului. Datorită versiunilor performante, RX 60-25 / 35 poate ridica și accelera mai repede ca niciodată.

Întotdeauna o buna companie

Indiferent cu ce provocare vă confruntaţi, seria RX 60 are întotdeauna o soluţie adaptată pentru dvs. datorită unei game largi de versiuni. Avem modelul potrivit pentru toate domeniile de utilizare, personalizate pentru orice profil de atribuire, datorită numeroaselor opţiuni de echipament.

Exterior dur, interior confortabil

Înclinaţi-vă înapoi și obţineţi confortabil chiar de la început. Scaunul cu jet de aer al operatorului, cu multe avantaje confortabile, este un adevărat avantaj ergonomic. Cabina spaţiului operatorului vă oferă mai multe compartimente de depozitare. Easy Control vă oferă, de asemenea, toate informaţiile de care aveţi nevoie dintr-o privire, iar toate funcţiile de performanţă sunt la doar un clic distanţă.

Agilitate chiar și în cele mai înguste locuri

Nu va lovi nimic! Chiar și spaţiile strânse nu reprezintă o problemă datorită razei de rotire extrem de mici, iar dimensiunile compacte ale utilajului și manevrabilitatea extrem de ridicată duc la lăţimile înguste ale culoarului.

Un singur produs, cu o mulţime de opţiuni

De la platforma de lucru până la furci și containere extinse, chiar până la lopeţi și reglatoare de furcă, puteţi actualiza cu ușurinţă oricare dintre modelele noastre RX-60.


Prezentare a modelului

Model Capacitate maximă (kg) Înălțimea maximă de ridicare (mm) Viteza de deplasare (km/h) Tensiunea bateriei (V)
RX 60-25 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25/600 / Li-Ion 3.066 7.390 20 80
RX 60-25L / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-30 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L/600 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-35 / Li-Ion 3.500 7.390 20 80

Descărcări


Contact

Completează formularul

Vom reveni la tine cât mai curând posibil.

Sună-ţi consilierul expert

Firul direct către consilierul dvs. Expert

Titlu*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Experience Your RX 60 seconds!