Seminar web STILL

Siguranţa în depozite

Înscrieţi-vă acum!

SUBIECT

Utilizarea în condiţii de siguranţă a stivuitoarelor industriale în depozite

Soluţii inteligente pentru prevenirea accidentelor și a daunelor

DATE

18 mai 2021

Ora 11-12
Ora 17-18

LIMBI

Limba seminarului web: engleză

Traduceri live: germană, italiană, franceză, spaniolă

Productivitatea unui depozit depinde în mare măsură de siguranţa și fiabilitatea proceselor sale logistice. În acest context, siguranţa industrială are o importanţă deosebită.

Ori de câte ori se întâlnesc oamenii și mașinile, pot apărea situaţii periculoase și oamenii pot fi răniţi și mărfurile pot fi deteriorate. Pentru a identifica și minimiza aceste riscuri pentru angajaţi și pentru a preveni deteriorarea stivuitoarelor industriale, a echipamentelor și a mărfurilor, este disponibilă o gamă întreagă de soluţii de siguranţă.

Experţii noștri în siguranţa stivuitoarelor industriale vor explica ce sunt aceste soluţii și la ce servesc.

Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem! Fiţi în siguranţă!

Beneficiaţi de

  • o prezentare generală structurată care prezintă riscurile și pericolele din depozit atunci când lucraţi cu stivuitoare industriale.
  • o imagine de ansamblu clară a soluţiilor care ajută la prevenirea accidentelor și la evitarea daunelor aduse oamenilor și infrastructurii din zonele sensibile la siguranţă.
  • schimbul profesional cu specialiști cu experienţă practică.
 

Înregistrare seminar web

Aș dori să particip la seminarul web "Utilizarea în condiţii de siguranţă a stivuitoarelor industriale în depozite". (*câmpuri obligatorii)

Vom pune înregistrarea seminarului web la dispoziţia tuturor participanţilor la o dată ulterioară.

Datele dvs. vor fi tratate în mod confidenţial, nu vor fi transmise unor terţe părţi și vor fi utilizate numai pentru trimiterea buletinului informativ STILL și a informaţiilor despre seminarul web.

Sporiţi siguranţa industrială atunci când folosiţi stivuitoare industriale! O prezentare generală a soluţiilor inovatoare de siguranţă și a scenariilor de aplicare a acestora.

Gama de soluţii de siguranţă este variată și se extinde de la sisteme de asistenţă inteligente și aplicaţii software care detectează pericolele potenţiale și combate în mod proactiv cauzele daunelor și accidentelor, la componentele stivuitorului și soluţii fixe care protejează anumite depozite și zone de trafic, până la cursuri de formare pentru angajaţi.

Pentru a vă oferi o orientare cu privire la cum și unde vă puteţi îmbunătăţi siguranţa depozitului, experţii noștri prezintă soluţii actuale de siguranţă pentru diferite aplicaţii, medii de lucru și efectele acestora atât pentru evitarea riscurilor, cât și pentru prevenirea pericolelor.

În ciuda acestui conţinut, va fi suficient timp pentru a răspunde întrebărilor dvs. referitoare la acest subiect important în direct în timpul transmisiei.


Intră în contact

Titlu*