The benchmark in order picking!

Referinta pentru selectori!

STILL prezintă cea mai modernă flotă de selectori la nivel mondial.

Procesele logistice eficiente și rapide sunt esenţiale. În multe cazuri, alegerea selectoarelor are o importanţă deosebită. STILL a testat conceptele stivuitorului în domeniul selectorilor pentru a determina în ce măsură, luând în considerare procesele de lucru, pot fi exploatate potenţiale suplimentare de optimizare pentru a satisface în mod optim cerinţele în continuă creștere a proceselor logistice moderne.

Rezultatul este un adevărat foc de artificii de produse noi pentru selectori, care marchează punctele prin tehnologia optimizată de performanţă, tehnologiile inovatoare și confortul maxim de lucru.

Începând cu noul utilaj MX-X Very Narrow Aisle (Man-up), selectorul de comandă pe verticală EK-X, selectorul de comandă pe orizontală iGo neo CX 20, premiat, și cel mai recent adăugat în lumea STILL: cel mai talentat OPX.

Cunoașteţi flota noastră de selectori și vă veţi convinge!

O prezentare de ansamblu a celei mai moderne flote de selectori din lume


MX-X

Campionul care se poate roti în cele mai compacte depozite din întreaga lume

 • Utilizarea optimă a spaţiului de stocare: Înălţimea de ridicare de 18 metri și cea mai mare capacitate de încărcare reziduală
 • Depozitare și recuperare rapidă: Stabilizarea activă a încărcăturii (ALS) pentru a reduce oscilaţiile catargului
 • Confort maxim posibil la lucru: Cabină spaţioasă și reglabilă flexibilă a șoferului
 • Performanţă optimă: pachete de servicii configurabile individual pentru nevoile dvs.
 • Lucraţi ușor și în siguranţă: Sisteme inteligente de asistenţă, cum ar fi OptiSafe și OptiSpeed 4.0

Veţi primi un vehicul care se potrivește exact cerinţelor dvs. individuale, de la dimensiuni la caracteristici tehnice.


Performanţă perfectă și confort

Tehnologii inovatoare și modularitate inteligentă: Noul utilaj STILL MX-X Very Narrow Aisle (Man-up) stabilește standarde în ceea ce privește performanţa și ușurinţa în utilizare. Dezvoltat pentru a rezolva optim orice provocare, MX-X câștigă puncte cu pachete de performanţă pentru fiecare profil de aplicaţie. Astfel, utilajul se adaptează exact cerinţelor dvs. individuale - de la dimensiunile sale la caracteristicile tehnice.

Accentul se pune pe operator: O cabină spaţioasă și flexibil de adaptabilă, controalele intuitive și sistemele inteligente de asistenţă promit o muncă sigură, confortabilă și eficientă pe tot parcursul unei ture de lucru.

Vitezele de conducere de până la 14 km / h, o înălţime de ridicare de până la 18 metri și cea mai mare capacitate de încărcare reziduală de pe piaţă îl fac pe MX-X un campion în ceea ce privește rotaţia în cele mai compacte depozite din întreaga lume. În timp ce stabilizarea activă a încărcăturii (ALS) reduce în special procesele de stocare și recuperare cu până la 5%, mecanismul capului de turelă promite distanţe mai scurte de colectare. Datorită ascensorului auxiliar complet sudat, MX-X câștigă puncte cu stabilitate maximă pe întreaga durată de viaţă. Selectorii STILL MX-X de înaltă calitate pot fi configuraţi individual în funcţie de cerinţele dvs. și vă vor încânta cu funcţionalitatea excelentă.

Ce spun clienţii noștri despre seria MX-X

Precizie de localizare privind eficienţa și confortul - utilajul VNA din seria STILL MX-X este dovedit de furnizorul de servicii logistice SCHUON
Schuon livrează până la 20.000 de pachete pe săptămână. Viteza și eficienţa sunt necesare. Aici MX-X strălucește cu o ergonomie îmbunătăţită semnificativ.
Dar citiţi pentru a afla.

Schuon livrează până la 20.000 de pachete pe săptămână. Viteza și eficienţa sunt necesare. Aici MX-X strălucește cu o ergonomie îmbunătăţită semnificativ.

Un utilaj STILL a oferit dovezi pentru acest lucru într-un test de teren la Gebrüder Schuon Logistik GmbH. Acesta a câștigat atât operatorii, cât și utilizatorii de acolo din decembrie 2016, nu numai garantând o utilizare optimă a suprafeţei podelei, flexibilitate ridicată și performanţe sporite de manipulare, dar și prin faptul că, confortul oferit șoferului este maxim.

Succesul furnizorului de servicii logistice Schuon din Haiterbach din Pădurea Neagră este determinat nu numai de procesele logistice fără întreruperi, ci și de un nivel ridicat de flexibilitate atunci când se confruntă cu fluctuaţii ale produselor și cererii. "Apreciem echipamentele de depozitare adaptate nevoilor noastre, astfel încât să putem reacţiona în mod flexibil", spune proprietarul și directorul general Horst Schuon. "Putem atinge o flexibilitate maximă, având în același timp o performanţă sporită datorită noului utilaj STILL VNA".

STILL și Schuon au un parteneriat de lungă durată. Expertul în intralogistică din Hamburg nu numai că a construit un sistem de rafturi cu înălţime de 17,2 m, cu 30 de coridoare și 65 000 de bare de paleţi pentru extinderea clădirii, dar a oferit, de asemenea, servicii complete de gestionare a flotei de utilaje a companiei logistice. "Suntem mândri de parteneriatul nostru cu Schuon care are la bază mulţi ani de încredere. Datorită acestui fapt, suntem foarte familiarizaţi cu procesele și provocările rezultate în cadrul companiei ", spune Thomas A. Fischer, directorul de vânzări, marketing și service (CSO) la STILL GmbH. "Noua noastră serie MX-X este adaptată exact cerinţelor exigente ale furnizorului de servicii logistice. De aceea am testat modul de alegere a selectorilor și am identificat modalităţi de optimizare a acestora".

Depozitul expertului în logistică este proiectat pentru cele mai înalte niveluri de eficienţă, cu 140.000 de porturi de paleţi și 80.000 de rafturi de colectare a selectorilor. Fie că este vorba despre livrări "succesive", managementul calităţii și planificarea inventarului pentru logistica achiziţiilor, fie pentru magazine online, Schuon și cei 120 de angajaţi ai acestuia realizează o gamă largă de sarcini de depozitare la sediul lor în Haiterbach și Lengwil, Elveţia.

Utilajele VNA MX-X ghidate pe șină servesc rafturile superioare din hala principală de la Schuon. Vehiculele pot ridica fără efort înălţimi de până la 18 m datorită dispozitivului de ridicare auxiliar. Sistemele de ridicare principale și auxiliare sunt utilizate simultan pentru acces rapid. Modelul MX-X este echipat cu noul sistem ALS care stabilizează încărcătura, similar cu stabilizarea activă a încărcăturii STILL FM-X, care nu numai că asigură o manipulare sigură a încărcăturii, dar și accelerează procesul selectorilor. Aceasta înseamnă că comenzile hidraulice ajută la compensarea vibraţiilor din catarg, la selectare și depozitare. Acest lucru permite un control inteligent al vitezei și adâncimii de extensie. În plus faţă de o adâncime uniformă de depozitare, aceasta atinge, de asemenea, o capacitate de manipulare care este cu până la 5% mai mare la depozitare și selectare.

Schuon livrează până la 20.000 de pachete pe săptămână. Viteza și eficienţa sunt necesare. Odată cu extinderea comerţului online, angajaţii trebuie să aleagă loturi din ce în ce mai mici de paleţi în loc de paleţi integrali. Aici MX-X strălucește cu o ergonomie îmbunătăţită semnificativ. De exemplu, cabina șoferului a fost mărită și vibraţiile reduse, astfel încât operatorul să poată lucra confortabil și să-și mărească viteza de selectare. Reproiectarea mecanismului furcii cu rabatare nu numai că a îmbunătăţit stabilitatea dispozitivului de ridicare auxiliar, dar și a redus distanţa cabinei până la capătul paletei cu 40 mm și, datorită senzorului de înclinare, distanţa pentru șofer când accesul la rafturi este redus.

Dat fiind că viteza de acces este deosebit de importantă pentru selectarea rapidă a comenzilor, operarea simultană a dispozitivelor de ridicare principale și auxiliare înseamnă o creștere semnificativă a eficienţei. "Ne putem apropia de raft mai rapid cu noul MX-X și, după îndepărtare, transportăm paletul mai rapid la staţia de transfer într-o mișcare ușoară", a spus Horst Schuon. Stabilitatea îmbunătăţită a furcii cu pivotare și o funcţionare mai silenţioasă a transmisiei laterale asigură o manipulare mai sigură a încărcăturii produselor sensibile din punct de vedere logistic.

"Condiţiile dure la compania logistică Schuon ne-au arătat că am creat un câștigător cu noul nostru concept de vehicul și am îndeplinit perfect cerinţele pentru un depozit avansat. Selectorii noi STILL MX-X sunt, prin urmare, o combinaţie ideală de eficienţă ridicată și ergonomie, de care beneficiază în mod concret clienţii precum Schuon ", spune Thomas A. Fischer.


Vreţi să aflaţi mai multe despre noul MX-X?

Apoi puteţi descărca fișa cu date tehnice:

Contact

Pentru întrebări și informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi consultantul nostru care va poate oferi informaţii în acest sens.

 

Aveţi nevoie de informaţii suplimentare despre flota noastră de selectori?
Apoi stabiliţi o întâlnire pentru a vă consulta cu experţii noștri.
Salutări

EK-X

EK-X - Noua dimensiune a selectorilor.

Este Prinţul Selectorilor și al nobilităţii în orice depozit cu culoar îngust: selectorul cu comandă pe verticală EK-X stabilește criteriul de referinţă în ceea ce privește performanţa, înălţimea de ridicare, capacitatea de încărcare reziduală, funcţionalitatea și ergonomia.

 • Utilizarea optimă a spaţiului de stocare: înălţimi de ridicare de până la 12 metri
 • Cabină mare și spaţioasă pentru o libertate maximă de mișcare
 • Poate fi reglat la maxim pentru orice depozit: soluţie personalizată datorită designului modular

EK-X avansează în noi dimensiuni de manipulare eficientă a mărfurilor cu viteze de deplasare de până la 13 km / h și viteze de ridicare de până la 0,4 m / s. Datorită sistemului OPTISPEED, acest depozit compact este mereu în mișcare la viteza maximă - fără a afecta conducerea în condiţii de siguranţă. Alte caracteristici includ un câmp vizual excelent și o înălţime maximă de selectare de 12 metri - remarcabilă în sensul cel mai adevărat al cuvântului - precum și o cabină spaţioasă, pentru șofer, care atenuează șocurile.

Pe scurt: dacă doriţi cel mai eficient, ușor de utilizat sistem de gestionare a depozitului, nu puteţi face acest lucru fără un EK-X. În plus, sistemul modular permite ca EK-X să fie adaptat personalizat pentru fiecare depozit.


EK-X face parte din flota cea mai modernă de selectori

Informaţii suplimentare, imagini, videoclipuri și date tehnice pot fi găsite pe pagina produsului.

Sau pur și simplu contactaţi-ne direct prin intermediul liniei noastre de asistenţă telefonică STILL sau prin formularul de contact de mai jos.

 


iGo neo CX 20

iGo neo CX 20 - Modul inteligent

IGo neo CX 20 își urmează în orice moment operatorul în timpul programului de lucru și se va deplasa în poziţia corespunzătoare primului, sau celui de-al doilea palet, în funcţie de selecţia făcută. Utilajul permite întotdeauna operatorului să meargă în faţă, și va menţine în mod autonom distanţa specificată de operator de cel puţin 50 cm de la raft sau de la poziţia de manevrare a paletului.

 • Sistemul autonom crește performanţa de ridicare cu până la 30%
 • Economisește energie manuală: mărfurile necesită doar transportul manual pe distanţe scurte
 • Selectori personalizaţi: utilajul se adaptează cu ușurinţă la preferinţele specifice ale operatorului
 • Performanţă de vârf:  capacitate de încărcare de 2 tone cu până la 12 km / h

Mulţumită sistemului de asistenţă autonomă, care comandă sistemele de acţionare și de direcţie, operatorul se poate concentra în întregime asupra sarcinilor pe care trebuie să le îndeplinească. Acest lucru duce la o creștere semnificativă a performanţei de selectare și evită erorile de selectare. Siguranţa este asigurată de senzorii de urmărire a mișcării, care pot face diferenţa între operator, alte persoane și obstacole.

Utilajul se deplasează în jurul obstacolelor sau, dacă drumul este complet blocat, se oprește. Dacă în faţă are un utilaj mai lent sau o coada formată, viteza este ajustată corespunzător. Odată ce drumul este din nou liber, iGo neo CX 20 va porni în mod autonom.

Recunoaște și trece printre rafturile goale. Intersecţiile sunt traversate numai în mod autonom, după aprobarea de către conducătorul auto. Operatorul este liber să aleagă dacă dispozitivul trebuie să funcţioneze în modul manual sau automat. Un semnal LED indică dacă utilajul este în mod de operare automat sau manual. Un alt semnal optic arată orientarea modelului iGo neo CX 20.


IGo neo CX 20 face parte din cea mai modernă flotă de selectori

Informaţii suplimentare, imagini, videoclipuri și date tehnice pot fi găsite pe pagina produsului iGo neo CX 20.

Sau pur și simplu contactaţi-ne direct prin intermediul liniei noastre de asistenţă telefonică STILL sau prin formularul de contact de mai jos.

 


OPX

OPX - Delectant dinamic

Fie că sunt din industria vânzării cu amănuntul, industria auto sau industria alimentară: Selectorul orizontal STILL OPX cu o capacitate de încărcare de până la 2,5 tone este un talent inovator. O mare varietate de variante și funcţii face ca  OPX să fie utilajul optim pentru orice profil de aplicaţie. Întotdeauna eficient, fiabil, dinamic.

 • Capacităţi mari de încărcare de până la 2,5 tone
 • Sistemul de direcţie ușor de acţionat cu reglare în înălţime și controlul tuturor funcţiilor utilajului fără a schimba aderenţa
 • Viteză de deplasare de până la 14 km/h
 • Capacitatea bateriei: 620Ah
 • O mare agilitate și o dinamică de conducere remarcabilă
 • Ajustare automată a vitezei de virare
 • Acces redus (înălţime de acces: 130 mm)
 • Spaţii mari de depozitare

Funcţii opţionale:

 • Platformă hidraulică de ridicare cu funcţie de coborâre ergonomică (înălţime de ridicare până la 2800 mm).
 • Operare pedestră
 • FEtapă flexibilă pentru alegerea comenzii de la primul nivel rack
 • Reglarea înălţimii, scaunul pliabil suspendat în aer
 • Pneumatic platform suspension with individual adjustment (28% reduction of body vibrations)
 • Spătar îngust pentru a beneficia de mai mult spaţiu în interiorul cabinei
 • Priză de 12 V pentru echipamentul electric
  • LED-uri inteligente de funcţionare pe timp de zi

  Schimbare laterală a bateriei

 • Baterii cu Li-Ion
 • Încărcător de bord

OPX face parte din flota cea mai modernă de selectori

Informaţii suplimentare, imagini, videoclipuri și date tehnice pot fi găsite pe pagina produsului OPX.

Sau pur și simplu contactaţi-ne direct prin intermediul liniei noastre de asistenţă telefonică STILL sau prin formularul de contact de mai jos.

Aveţi nevoie de informaţii suplimentare despre flota noastră de selectori?
Apoi stabiliţi o întâlnire pentru a vă consulta cu experţii noștri.
Salutări