Premii

IFOY Award 2018

Câștigătorul nostru

STILL a continuat să câștige premii IFOY și a primit unul dintre trofeele intralogistice râvnite - în categoria Utilaje contrabalansate.

Ceremonia de decernare a premiului a avut loc în această seară, ca parte a deschiderii celui mai important târg mondial pentru intralogistica CeMAT și HANNOVER MESSE. Șapte finaliști au concurat în capitala din Saxoniei de Jos, când a fost dezvăluit secretul cel mai bine ţinut de până acum respectiv câștigătorul premiului pentru Intralogistică internaţională și stivuitorul cu furcă al anului (IFOY) 2018.

În categoria "Utilaj contrabalansat", a câștigat noul nostru stivuitor electric STILL RX 20, o serie compactă și eficientă din punct de vedere energetic cu capacităţi de încărcare de la 1,4 până la 2,0 tone.

Am reeditat acest cel mai bine vândut utilaj din segmentul premium, ne-am adaptat sistematic la cerinţe noastre și am furnizat un număr mare de opţiuni de echipament. Caracteristica unui vehicul extrem de manevrabil în toate direcţiile, disponibil de la începutul anului 2018 și care își folosește punctele forte atât în interior, cât și în aer liber, este capacitatea sa ridicată de manipulare - chiar și pe rampe abrupte - precum și un loc de muncă nou creat sub aspecte ergonomice.


Curios?

Faceţi cunoștinţă cu câștigătorul nostru IFOY

RX 20-16

Noul electrostivuitor cu furcă RX 20 cu capacităţi de încărcare de 1,4 până la 2,0 tone reprezintă o serie compactă, puternică și în același timp eficientă din punct de vedere energetic, cu o gamă maximă. Este prima serie din segmentul premium care poate utiliza cablajul bateriei de tip A și de tip B. Acest lucru face ca utilajul să fie foarte flexibil în combinaţie cu bazinele bateriilor, iar numărul de baterii necesare poate fi redus. Clienţii sunt pregătiţi pentru noi tehnologii de acumulatoare, cu capacităţi mai mari, prin utilizarea compartimentului de baterii tip A și B.