Noul STILL RX 20
Noua noastră FORTA

Pentru toţi cei care îi pot face faţă.

Vrei mai mult? Şi noi. STILL RX 20 oferă mai mult din tot: mai mult randament, mai multă dinamică şi mai multă disponibilitate. Noua generaţie a celui mai vândut model de stivuitor electric de la STILL este cel mai bun RX 20, dezvoltat până acum.

În depozit, totul trebuie să funcţioneze ca la carte. Forţa numită RX 20 este un utilaj şi manevrabil, pentru a te duce pe tine şi marfa ta oriunde e nevoie. Vizibilitatea excelentă şi cabina confortabilă îţi oferă posibilitatea de a lucra cu precizie maximă. Şi toate acestea datorită gamei variate de baterii, cu o rezistenţă remarcabilă.

Pentru ca tu să poţi face faţă provocărilor.

 

Lasă-te electrizat de:

...de cea mai ridicată capacitate de transbordare din clasa sa.
...de raza mare de bracare şi manevrabilitatea precisă.
...de raza de acţiune maximă per încărcare a bateriei.
...de vizibilitatea perimetrală optimă pentru siguranţa de lucru maximă.
...de cabina spaţioasă, cu unitate de comandă inteligentă.

 

Electrizant

Pentru întrebări şi informaţii suplimentare despre noul RX 20 vă stau la dispoziţie consultanţii noştri de specialitate.

Contactați

Titlu*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lista de variante

RX-20-14C

RX 20-14C

RX 20-16

RX 20-16

RX 20-18P

RX 20-18P

RX 20-20L

RX 20-20L

RX 20-20PL

RX 20-20PL


Detalii electrizante

Duce marfa rapid de la A la
BCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ.

Cea mai ridicată capacitate de transbordare din clasa sa.

Noul RX 20 convinge prin viteze de ridicare excepţionale şi poate fi accelerat până la 20 km/h. Astfel, în funcţie de programul de rulare, el atinge puterea maximă şi valori de eficienţă optime. Prin Performance-Boost în modul sprint pot fi gestionate şi sarcini extreme. Nu este de mirare că RX 20 atinge cea mai ridicată capacitate de transbordare din clasa sa — şi aceasta în condiţiile unui consum minim de energie pe tonă transbordată.

[Translate to Romania (Romanian):] Die höchste Umschlagsleistung seiner Klasse.
[Translate to Romania (Romanian):] Die hoÃàchste Reichweite mit einer Batterieladung.

302 de încărcări.
Cu o încărcare.

Nimeni nu rezistă mai mult.

Noul RX 20 convinge cu o rază de acţiune maximă per încărcare a bateriei. În plus, poate fi utilizat cu cele mai diverse variante de baterii, permiţând totodată cea mai rapidă schimbare laterală a bateriei din clasa sa. Iar dacă doriţi să ştergeţi complet din vocabular termenul „schimb baterie”: Tehnologia STILL cu ioni de litiu este atuul disponibilităţii, care permite tocmai acest lucru: cu un timp de încărcare intermediară foarte redus, noul RX 20 este mereu operaţional – cu o singur baterie.

Sigur pe sine
şi în cele mai înguste spaţii.

Rază mare de bracare şi manevrabilitate precisă.

Cine îşi doreşte să facă impresie în depozit, trebuie să se descurce şi în cele mai înguste spaţii. Nicio problemă pentru noul RX 20. Dimensiunile sale compacte şi comanda precisă asigură o capacitate de bracare enormă. Cu o nouă punte combinată la autovehiculele cu tracţiune integrală, dispune de cea mai îngustă rază de bracare din clasa sa!

[Translate to Romania (Romanian):] Hohe Wendigkeit und praÃàzise ManoÃàvrierbarkeit.
[Translate to Romania (Romanian):] Die beste Rundumsicht fuÃàr hohe Arbeitssicherheit.

În orice direcţie.
Vizibilitate completă.

Vizibilitate perimetrală optimă pentru siguranţă de lucru sporită.

Siguranţa are prioritate. Şi pentru noul RX 20. El dispune de o structură elevatoare suplă şi de ferestre foarte mari, care oferă vizibilitate pe toate laturile şi în sus. Aceasta nu doar că arată foarte bine ci permite identificarea mai rapidă a pericolelor posibile.

E ca şi cum ai sta într-un Jet.
Doar cu mai mult spaţiu pentru picioare.

Cabină spaţioasă a şoferului şi unitate de operare inteligentă.

Aşa se lucrează: Noul RX 20 aşteaptă cu o cabină care-şi caută semenii în materie de confort. Este extrem de spaţioasă, oferă un spaţiu generos pentru picioare şi dispune de numeroase posibilităţi de depozitare. Cu o unitate inteligentă de afişare şi operare pot fi supravegheate confortabil toate funcţiile de siguranţă şi performanţă.

Aflaţi mai multe despre STILL RX 20.

[Translate to Romania (Romanian):] GeraÃàumige Fahrerkabine und smarte Bedieneinheit.

Experimentează noul RX 20

Experienta 360°

Ergonomia la locul de munca

Best availability

Individual driving dynamics

Safety

Truck in operation

Compact and manoeuvrable

Perfect circumferential view


Downloads


Feedback clienţi

Am reuşit să aprindem deja scânteia în sufletul clienţilor noştri.

„Caracteristicile de rulare ale autovehiculului sunt foarte bune. Este dinamic, agil la pornire şi prezintă o cale de frânare foarte scurtă, fiind foarte confortabil la condus.”

„Postul şoferului este confortabil, foarte comod, cu o dispunere sinoptică a elementelor de comandă. Te simţi bine şi ai totul la îndemână.”

Marco Morgado, angajat depozit, Schenker Deutschland AG

„Angajaţii sunt foarte mulţumiţi de noul utilaj. Autovehiculul este utilizat în 3 schimburi iar angajaţii aproape că se luptă pentru a-l conduce.”

„Service-ul este cu adevărat ireproşabil. În cazul în care avem probleme, partenerul nostru de la STILL ajunge la noi în cel mai scurt timp, de regulă în cca. 20 - 30 de minute. Prin aceasta, STILL se diferenţiază de alţi producători.”

„Cercul de bracare este foarte bun, vizibilitatea este semnificativ mai bună faţă de modelele mai vechi şi chiar şi bateria este mult mai puternică, astfel încât nu mai trebuie schimbată atât de des.”

Uwe Schumacher, Director logistică, Polytec Group


Oferte actuale

Pachete de economii inteligente

Siguranţa la un preţ accesibil pentru motostivuitorul dvs. Cu cele trei variante oferite de noi: Lucrări în siguranţă, viziune în siguranţă și încărcare în siguranţă.


Tehnologia Li-Ion

[Translate to Romania (Romanian):] Li-Ion

Puternic & economic cu tehnologia Li-Ion

Niciun telefon mobil nu s-ar descurca fără ea. În prezent, tehnologia LI-ION cucereşte noi domenii de utilizare.

Acumulatorul Li-Ion este adecvat în special în situaţiile în care până acum bateriile cu plumb şi acid erau utilizate şi schimbate la funcţionarea în două până la trei schimburi. O schimbare a bateriei nu este necesară la acumulatorul cu Li-Ion. Încărcarea intermediară permite utilizarea eficientă a timpilor de repaus. Timpul de utilizare şi disponibilitatea autovehiculelor este prin urmare mărită prin încărcarea intermediară sau prin montajul capacităţii duble a bateriei este mărită semnificativ. Nu în ultimul rând, convinge prin tensiunea constantă în timpul întregii perioade de utilizare.

  • La punct: Acumulatorii încorporează multă energie în spaţiu minim, au o durată de viaţă extrem de mare şi astfel sunt adecvate ideal pentru timpi de utilizare maximi.
  • Performanţă continuă: Capacitatea maximă a bateriei Li-Ion şi schimbarea rapidă a bateriei prin partea laterală.
  • Mereu disponibil: Timpul de încărcare intermediară foarte redus permite utilizarea continuă.
  • Forţă stabilă: Ridică până la 2 tone cu un centru de greutate al sarcinii de 500 mm.
  • Performance-Boost printr-o apăsare de buton: Cea mai ridicată capacitate de transbordare de pe piaţă cu gestionarea eficientă a vârfurilor de sarcină.