24.04.2018

"Warehouse-Ferrari" câștigă Oscar-ul din industrie

IFOY Award 2018: Iată câștigătorul nostru

STILL a continuat să câștige premii IFOY și a primit unul dintre trofeele intralogistice râvnite - în categoria Utilaje contrabalansate.

STILL a continuat să câștige premii IFOY și a primit unul dintre trofeele intralogistice râvnite - în categoria Utilaje contrabalansate.

Ceremonia de decernare a premiului a avut loc în această seară, ca parte a deschiderii celui mai important târg mondial pentru intralogistica CeMAT și HANNOVER MESSE. Șapte finaliști au concurat în capitala din Saxoniei de Jos, când a fost dezvăluit secretul cel mai bine ținut de până acum respectiv câștigătorul premiului pentru Intralogistică internațională și stivuitorul cu furcă al anului (IFOY) 2018.

În categoria "Utilaj contrabalansat", a câștigat noul nostru stivuitor electric STILL RX 20, o serie compactă și eficientă din punct de vedere energetic cu capacități de încărcare de la 1,4 până la 2,0 tone. Am reeditat acest cel mai bine vândut utilaj din segmentul premium, ne-am adaptat sistematic la cerințe noastre și am furnizat un număr mare de opțiuni de echipament. Caracteristica unui vehicul extrem de manevrabil în toate direcțiile, disponibil de la începutul anului 2018 și care își folosește punctele forte atât în interior, cât și în aer liber, este capacitatea sa ridicată de manipulare - chiar și pe rampe abrupte - precum și un loc de muncă nou creat sub aspecte ergonomice.

Noul electrostivuitor cu furcă RX 20 cu capacități de încărcare de 1,4 până la 2,0 tone reprezintă o serie compactă, puternică și în același timp eficientă din punct de vedere energetic, cu o gamă maximă. Este prima serie din segmentul premium care poate utiliza cablajul bateriei de tip A și de tip B. Acest lucru face ca utilajul să fie foarte flexibil în combinație cu bazinele bateriilor, iar numărul de baterii necesare poate fi redus. Clienții sunt pregătiți pentru noi tehnologii de acumulatoare, cu capacități mai mari, prin utilizarea compartimentului de baterii tip A și B.