Service Performance

Facem eforturi suplimentare și stabilim noi standarde

STILL service performance

Pe parcursul ultimilor 100 de ani, service-ul de cea mai bună calitate a stat la baza modelului de business STILL. Poate că metodele s-au schimbat de-a lungul anilor, dar scopul rămâne același: facem eforturi suplimentare și stabilim noi standarde.


Un service prompt și de încredere reprezintă baza pentru orice relaţie de lungă durată cu clienţii. Hans Still a fost încrezător în această reţetă a succesului, acesta fiind motivul pentru care le-a oferit clienţilor săi service personalizat, alături de produsele lor. Una dintre primele reclame ale companiei promitea tuturor clienţilor ‘schnelle Hilfe’ (‘asistenţă rapidă’) și afirma clar: Chiar și după ce aţi efectuat achiziţia, STILL va fi alături de dvs., gata să ofere asistenţă promptă și profesională

1947 kommen VW-Busse im STILL Design zum Einsatz

They‘ve got the look

Hans Still a stabilit, de asemenea, faptul că tehnicienii de service au un rol esenţial în promovarea imaginii companiei. Ei sunt pe teren în fiecare zi, la locaţiile clienţilor. În 1947, a venit astfel cu legendarul "STILL Bullis" - rulote VW colantate cu logo-ul STILL, pe care le-a folosit drept vehicule de asistenţă clienţi. Pentru a întregi imaginea, tehnicienii service ai companiei au fost de asemenea echipaţi cu uniforme STILL. Pentru a face flota service STILL și mai recunoscută, în 1978 machete ale stivuitoarelor au fost adăuate pe plafoanele dubelor de service. Dubele STILL au devenit o imagine emblematică în rândul publicului și până în 1984 erau în circulaţie aproape 500 de dube cu mini-stivuitoare pe plafoanele lor. Chiar și atunci când machetele stivuitoarelor au ajuns ulterior un motiv de îngrijorare referitor la aerodinamica scăzută și creșterea consumului de combustibil, importanţa tehnicienilor de service în promovarea mărcii STILL.

/products/Company/100_Jahre_STILL/Service_performance/images/Foto_03.jpg

Expertiză și inovaţie

Pe lângă extinderea gamei de produse, STILL a construit de-a lungul anilor și o expertiză amplă de service. Încă din anii 1960, evenimentele regulate de training pentru service au fost extinse și transformate în programe oficiale. De asemenea, STILL a fost întodeauna în fruntea ultimelor dezvoltări de service, datorită produselor sale inovatoare. De exemplu, în 1972, STILL a devenit una dintre primele companii ale sectorului, care să introducă un pachet complet de service contra unei taxe lunare, oferind astfel clienţilor un control complet asupra costurilor lor și o încredere mai mare în planurile de viitor.

 

 

Vânzări și service - o combinaţie puternică

2007 a văzut lansarea iniţiativei interne STILL "Partnership", cu scopul de a întări legăturile dintre departamentele de vânzări și service și de a asigura că procesele sunt chiar mai concentrate asupra clienţilor. Prin construirea acestei alianţe strânse între echipele de vânzări și service, STILL poate să vină în întâmpinarea cerinţelor clienţilor mult mai bine, cu produsele și opţiunile de service potrivite.

Cu un service care este în mod constant analizat și bazat pe client, STILL s-a distanţat repetat și cu succes de competitori. Companii din întreaga Europă, dar și din afara ei au apreciat această abordare și și-au pus încrederea în ea.

1978

Expertiză amplă

Fiecare membru al echipei de service STILL este un expert. STILL înţelege importanţa ca personalul său să aibă o expertiză amplă, de aceea investește în training intensiv și o dezvoltare profesională continuă. Toţi tehnicienii de service cunosc toate detaliile fiecărei linii de produs și pot să efectueze operaţiuni de service pentru flote mixte, indiferent dacă acestea sunt sau nu automate, manuale sau includ chiar și produse ale altor producători. Acest lucru înseamnă că toţi clienţii beneficiază de un contract central pentru toate operaţiunile de service - un furnizor cu care au lucrat pe parcursul mai multor ani, care să își cunoască compania și procesele pe dinafară și care poate să identifice imediat moduri de îmbunătăţire a siguranţei și stării flotei - le lasă timp pentru a-și concentra eforturile pe afacerea principală.

Service Performance

 

Piese de calitate

Clienţii se pot baza pe faptul că STILL folosește componente de înaltă calitate. Cei 3,500 de tehnicieni de service instalează întotdeauna doar Piese Originale STILL brevetate - indiferent de cât de urgentă este lucrarea. Centrul STILL pentru piese de schimb din Hamburg depozitează doar acolo peste 51,000 de piese de schimb originale, de calitate premium. Aceste piese pot fi livrate către tehnicienii de service în mai puţin de 24 de ore; în Europa, comenzile plasate după ora 16:00 vor fi gata în dubele de service a doua zi dimineaţă.

 

97% grad de satisfacţie

La STILL, ne stabilim singuri standarde înalte: ascultăm cu atenţie, înţelegem cerinţele clienţilor noștri și apoi venim în întâmpinarea lor cu un service de încredere de cea mai bună calitate. Doar clienţii noștri ne pot spune cât de bine ne îndeplinim obiectivele. De aceea, STILL trimite în fiecare an către un număr mediu de peste 10,000 de clienţi service un chestionar al gradului de satisfacţie. În prezent, gradul de satisfacţie este la 97% - o confirmare a faptului ca facem o treabă foarte bună, dar și o motivaţie pentru a continua să lucrăm la îmbunătăţirea serviciului nostru prin colaborarea cu clienţii noștri.

Service Performance

Transormare digitală de service

Era transformării digitale anunţă o nouă abordare pentru administrarea, utilizarea și furnizarea opţiunilor de service. Pe viitor, un client va putea să trimită o comandă de service prin simpla apăsare a unui buton, folosind o platformă digitală, și apoi să urmărească progresul acesteia în timp real. Primul pas este de a transforma toată informaţia într-una accesibilă digital, preferabil cu actualizări în timp real. Acesta este exact motivul pentru care au fost create aplicaţiile neXXt fleet. De exemplu, aplicaţia "Maintenance Control" oferă clienţilor un sumar al tuturor operaţiunilor de mentenanţă, precum și datele acestora și le asigură acces direct la copiile digitale ale tuturor documentelor de mentenanţă și rapoartelor de service.

 

 

Interactivitatea - se schimbă jocul

Principala dezvoltare pentru viitor este aceea de a transforma experienţa de service a clientului într-una interactivă și astfel mai simplă. De exemplu, clienţii ar putea scana un QR code de pe un produs cu ajutorul smartphone-ului, iar prin intermediul inteligenţei artificiale să determine cerinţele curente de service ale produsului, să plaseze o comandă de service și să monitorizeze starea acesteia în timp real. Proiecte pilot pentru a testa aceste idei sunt deja în derulare la STILL.

/products/Company/100_Jahre_STILL/Service_performance/images/Foto_08.jpg

Ce spun clienţii noștri


Standardul nostru de service: satisfacţia dvs. completă

Aveţi întrebări sau sugestii cu privire la oferta noastră de service? Vă rugăm să ne contactaţi.

Titlu*